Skiweekend med Salem ung

Et stort høydepunkt i 2018 kommer allerede første helga!
Helga 5.-7. januar er det duket for skiweekend med Salem Ung på Helgatun i Myrkdalen.

Dette blir en fantastisk helg! Det blir møter, snø, god mat, underholdning, fellesskap med herlige folk, kaffe og mye mer. Er du glad i det kalde element, finner du knapt bedre pudderforhold enn det Myrkdalen kan tilby. Trives du bedre innendørs i varmere forhold, er Helgatun et hjemmekoselig sted med gode sosiale forhold. Du er nemlig like velkommen om du elsker slalom, foretrekker telemark, vil gå tur på beina, gå langrenn, er spillegal, regjere på akebrett eller bare vil være sosial.

Pris for Salem-medlemmer: 1250,- (Pris for ikkemedlemmer: 1350,-) Skikort kommer utenom.

Påmeldingsfrist: 22. desember kl. 23:59

Avmeldingsgebyr: 300,-