Ny forsamlingsutvikler i Salem Ung.

Vi setter stor pris på å endelig kunne introdusere dere for vår nye forsamlingsutvikler i Salem Ung, Gjermund Øygarden. Han er 21 år gammel og er utdannet tømrer. Han har også ettårig bibelskole fra Fjellhaug.

I Salem er Gjermund kjent fra å være driftsleder i Turneren Næring og for å være med i arbeidet for å øke den faste givertjenesten. Han har vist en stor entusiasme for arbeidet og for misjon både som frivillig og som ansatt.

Styret i Salem er takknemlige for at Gjermund har takket ja til stillingen. Vi ser i Gjermund flotte egenskaper og verdier vi setter høyt, og vi ser en kar som er glad i Jesus og som er meget egnet til stillingen. Han starer i stillingen til semesterstart i august.

Vi håper dere vil ta godt imot Gjermund i stillingen, og at dere er med i forbønn for ham.

Vi lar Gjermund få dele noen tanker med egne ord:
«Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten som jeg er vist til stillingen, og jeg ser frem til oppgaven som forsamlingsutvikler i Salem Ung. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere som går i Salem. Det er spennende å se hva Gud tenker for Salem, hvor leder han oss? Hvordan vil han bruke oss? 

For i håpet er vi frelst. Et håp vi alt ser oppfylt, er ikke noe håp. Hvordan kan noen håpe på det de ser? Men hvis vi håper på noe vi ikke ser, da venter vi med tålmodighet. Rom 8,24f»

 

For ordens skyld:
I denne ansettelsesprosessen har vi hatt flere habilitetsspørsmål i styrearbeidet. Vi ønsker å gjøre medlemmene oppmerksomme på at inhabile styremedlemmer ikke var med i vedtakene som ble tatt.