Frivilligfest 2018

Kjære frivillige i region vest av NLM!
Vi ønsker å takke deg for den innsatsen du gjør som frivillig og inviterer deg til frivilligfest!

Arrangementet blir fredag 19.oktober klokken 19.00 i Salem Konferansesenter, Bergen sentrum.

Det blir servering, drøs, ord for kvelden v/Wenche Lunde, appell v/ Per Byrknes og minikonsert med Morten Samuelsen, for å nevne noe! Det vil også bli en liten markering av 15års jubileet til Salem Nærmiljøsenter.

Vi håper at alle dere som på et eller annet vis bidrar i arbeidet vårt vil komme. Enten du er med som leder på leir, baker boller til bedehuset, driver lagsarbeid, sitter i et styre, er med i gjenbruksbutikk, bidrar i en forsamling, er «vaktmester» på det lokale samlingshuset, styrer lyd/bilde, spiller til allsangen, med i en diakonal tjeneste eller noe helt annet, så håper vi å se deg denne kvelden.

Lørdag og søndag inviteres dere også til arrangementet Disippel 18 som er den tidligere regionkonferansen. Her blir det mye spennende program https://goo.gl/rqnhAq

Til dere som er våre kontaktpersoner – vær med å videreformidle denne invitasjonen til alle den gjelder, altså alle de frivillige du har med deg i arbeidet der du er.

For at vi skal kunne beregne mat og plass ber vi om PÅMELDING innen 1.oktober på https://goo.gl/Bacvcx

Arrangementet er gratis. Vi regner med å bli mange, så det kan bli begrensede plasser – nøl derfor ikke med å melde dere på.

Vi gleder oss til denne kvelden sammen!

Med vennlig hilsen oss i NLM region vest.
Regionstyret
Barne- og ungdomsrådet
Administrasjonen