Ny daglig leder i Salem konferansesenter

Vi setter stor pris på å endelig kunne introdusere dere for vår nye daglige leder i Salem konferansesenter, Jon Amador Mandujano. Han er 29 år gammel og er utdannet samfunnsøkonom fra UiB. Han har også bachelor i økonomi fra BI.

Jon er og har vært aktiv i arbeidet i Salem i lang tid. Han har vært med ledergruppen i Salem Ung og har sittet i styret i Salem den siste 2-årsperioden. Han har vist stor entusiasme for arbeidet.

Styret i Turneren Næring er takknemlige for at Jon har takket ja til stillingen. Vi ser i Jon flotte egenskaper og verdier vi setter høyt, og vi ser en kar som er meget godt egnet til stillingen. Han starter i stillingen til juni.

Vi håper dere vil ta godt imot Jon i stillingen, og at dere er med i forbønn for ham.

Vi lar Jon få dele noen tanker med egne ord:
Det er en stor glede for meg å tre inn i stillingen som daglig leder i Turneren Næring. Vi har et fantastisk flott bygg midt i Bergen sentrum! Her kan vi få til så mangt av ulike begivenheter og samlinger som kan være til stor nytte for de som bruker bygget og for Bergen. Det viktigste for meg er at kundene våre opplever at de får det de forventer, og litt ekstra. At konferansesenteret er en plass med fokus på profesjonalitet, gode og effektive løsninger, og en trivelig atmosfære. Dette har nåværende daglig leder, Susanna Brännström, sørget for i seks år og jeg opplever slik sett å gå inn i ferdiglagte gjerninger. Det er en glede å få videreføre driften i hennes ånd (og forhåpentligvis med et like stort smil). Salem Konferansesenter skal være en plass som folk føler de vil tilbake til. Dette blir spennende!