Regionårsmøte 26. – 28. april

Velkommen til regionårsmøte, regionens store misjonsfest og møtepunkt i Salem Bergen 26. – 28. april. I år vil det meste skje i Salem. Vi starter med «Håpskonsert» fredag kveld. En musikalsk håpsreise der du gjennom musikk, historier og vitnesbyrd får høre hvordan Gud reiser mennesker opp, gir dem verdighet og flytter dem fra mørke til lys i møte med Jesus.

PS: Klikk her for å gå til programmet for barn og unge.

Klikk her for å gå til programmet for ungdom.

Håpskonsert

Elisabeth Lillebø Sæth og Roald Arnesen fra Norea Mediemisjon vil sammen med sine musikervenner gi deg en annerledes konsertopplevelse der du får møte mennesker fra unådde folkegrupper som har fått livene sine totalt forvandlet etter å ha tatt imot evangeliet gjennom mediemisjon. Norea Mediemisjon vil også bidra med sang og seminar på lørdagen.

Hovedtaler denne helgen blir Kåre Johan Lid, leder for NLM Norge. Barna vil få sitt helt eget program på deler av lørdagen.

Fredag 26. april

Kl. 20:00 Håpskonsert fra Norea Mediemisjon. Kollekt til Norea Mediemisjon

Lørdag 27. april

Kl. 09:30 Registrering av delegater og barn

(Barna må være påmeldt i forkant. Link til påmelding over)

Kl. 10:00 Bønnemøte.

Kl. 10:30 Åpningsmøte. Kåre Johan Lid taler.

Kl. 12:00 Årsmøte

Kl. 13:30 Matpause

Kl. 14:30 Årsmøte fortsetter. Ca. kl.15:00 blir det strategiarbeid, både i form av gruppearbeid og plenumsamtale.

Kl. 17:00 Seminarer

Seminar 1: Med evig lys til mørkets rike
Nord-Korea blir kalt «mørkets rike». Finnes det likevel muligheter for å nå inn i verdens mest stengte land med evangeliets lys? I dette seminaret får du blant annet høre historier om nord-koreanske avhoppere som har fått møte Jesus, og som forteller hva det betyr for nord-koreanere å få høre evangeliet. Norea Mediemisjon er ansvarlig for dette seminaret, og vil gi deg et innblikk i hvordan mediemisjon når inn med evangeliet dit ingen andre kan nå.

Seminar 2: Kristen 24/7
Jeg er kristen. Hva betyr egentlig det? Når jeg går ut fra gudstjeneste på søndag, er det egentlig en forskjell på meg og andre mennesker? Vi skal være hellige, sier Bibelen, men hvordan ser det ut på mandag? Bli med å grave litt i hvordan en kan tenke om seg selv som kristen 24/7. Pastor i Salem Bergen, Christian Lilleheim, er ansvarlig for dette seminaret.

Kl. 19:30 Kveldsgudstjeneste. Kåre Johan Lid taler

Søndag 28. april
Kl. 10:30 Bønnemøte.
Kl. 11:00 Gudstjeneste m/ søndagsskole. Kåre Johan Lid taler.
Kirkekaffe etter gudstjenesten

Mat og aktiviteter

Bestilling av mat for alle og påmelding til aktiviteter for barn og ungdom på regionårsmøtet gjøres i eget skjema.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL SKJEMAET.

Velkommen 26.–28.april 2019