Nyheter

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Temakonsert: Solveig Bartun Rob og Morten Samuelsen

8. april 2018| 19:00 - 20:30

Med Gud i medgang og motgang
Tro, tvil
Sorg
Psykisk helse. 

Dette er ord vi kan ha anstrengte forhold til. Nå ønsker vi å sette lys på dem og å høre erfaringer fra mennesker som har vandret i dem.

Søndag 8. april kl 19.00 kommer Solveig Bartun Rob og Morten Samuelsen for å ha temakonsert i Salem. 

Morten er fra Tau og har sunget siden han var liten med sin tvillingbror Espen og sin far. Morten ble for alvor kjent da han deltok i Norske talenter og kom til semifinalen med en sang til sin syke tvillingbror. (https://www.tv2.no/a/7310091/ )

Morten reiser nå rundt i Norge og holder konserter og synger salmer og lovsanger og har gitt ut flere cd er.

Solveig har jobbet 23 år i NLM som barne og ungdomsarbeider før hun begynte som erfaringskonsulent innfor psykisk helse i Bergen for 4 år siden. Erfaringskonsulent går ut på å bruke sine egne erfaringer fra psykisk helse til å hjelpe mennesker som sliter psykisk og gi dem håp. På fritiden holder hun foredrag på bla skoler og i kirker og forsamlinger.

Morten har skrevet egne sanger til dette, og synger også gode gamle kjente sanger. Solveig forteller sin historie, og sier noe om flere aktuelle tema som «Med Gud i medgang og motgang», tro og tvil, bønn, tjeneste, sorg og om psykisk helse.

Vi tror sangen på en helt spesiell måte understreker tema og vi tror dette vil nå inn til hjertet og bli til hjelp for mange mennesker.

Det vil bli tatt opp kollekt.

Velkommen!

Detaljer

Dato:
8. april 2018
Tid
19:00 - 20:30