Korona-info

Informasjon fra Salem Bergen vedrørende situasjonen knyttet til koronaviruset:

Salem overvåker den aktuelle situasjonen nøye og vil oppdatere denne informasjonen fortløpende. Vår gjeldende policy vil til enhver tid ligge på denne siden.
Salem Bergen forholder seg til restriksjoner som kommer fra Bergen Kommune og Folkehelseinstituttet i møte med Korona-viruset. De nyeste restriksjonene fra Bergen kommune er datert tirsdag 24. mars og kan leses på Bergen kommunes hjemmeside. www.bergen.kommune.no

Siste oppdaterte informasjon finner du alltid på Folkehelseinstituttets nettsider, www.fhi.no.  De og www.helsenorge.no har informasjonen man trenger, konkrete råd og også mange spørsmål og svar. Spørsmål om korona skal rettes til informasjonstelefonen for korona på telefon 55 56 77 00 eller 815 55 015. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117.

Det er viktig for Salem Bergen å forholde seg til dette på en god måte. Vi handler ikke i frykt for viruset, men i respekt og solidaritet til de menneskene som er i faresonen og i underordning til myndighetene som er satt over oss. De styrer byen vår på en god måte. Dette resulterer i følgende konkrete tilrådninger fra oss som menighet.

Oppdatert mandag 30.3 kl 08:00

Vi avlyser gudstjenester i Salem, men det blir online-gudstjenester søndager kl 11.
Av smittevernhensyn i forbindelse med korona-viruset vil alle arrangementer bli avlyst frem til og med 13.april:

Ta kontakt med oss:
Vi ber personer i menigheten som er smittet eller satt i karantene ta kontakt med Salem, slik at vi kan se hvordan vi kan hjelpe hverandre i denne situasjonen. Dette er også en mulighet for å stille opp for mennesker rundt oss og vise godhet.

Kostnadene for drift av Salem og NLM sitt arbeid er like store også i krisetider og oppfordrer alle til å delta i givertjenesten og bruk gjerne menighetens VIPPS nummer: 11763.