Tro i hjemmet

Hjem + kirke = sant! Vi tror at både hjemmet og kirken spiller en viktig rolle når det gjelder å formidle tro til barn og ungdom. Vi ønsker å være en kirke som oppmuntrer og utruster foreldre til å ta ansvar for å gi Jesus videre til sine barn. På denne siden kan du derfor finne ulike ressurser til inspirasjon og hjelp.

Hjemmesøndagsskole hver helg:
Link til fargeleggingsark, PPTX-presentasjon/PDF med bilder til fortellingen m.m.: https://www.dropbox.com/sh/k5ys0nipfx1c5qd/AABOFFGcSymAFA6GGIwZ7EZ5a?dl=0

Digital søndagsskole fra NLM.no:
Mens de voksne ser på online gudstjeneste fra Salem, vil vi invitere barna til digital søndagsskole. Vi inviterer til en andakt, sang og misjon!
 www.nlm.no/sondagsskole

Chris Duwe
Du kan følge Chris Duwe på facebook, her er det aktuelle ting som handler om livet for og med Gud i familien og i møte med medier: 
https://www.facebook.com/chrisduweproductions/

Bibelappen for barn:
Appen «Bibelappen for barn» er en fantastisk ressurs for familier, hvor barna kan lytte, se og spille seg gjennom Bibelens historier.

Last ned appen

Superblink.no
Medieklubben Superblink er et flott tilbud for barn. Du kan opprette gratis bruker på nettsida, som har supre aktiviteter, spill, filmer m.m. En fin arena for trosopplæring.

superblink.no