Tro i hjemmet

Hjem + kirke = sant! Vi tror at både hjemmet og kirken spiller en viktig rolle når det gjelder å formidle tro til barn og ungdom. Vi ønsker å være en kirke som oppmuntrer og utruster foreldre til å ta ansvar for å gi Jesus videre til sine barn. På denne siden kan du derfor finne ulike ressurser til inspirasjon og hjelp.

NLM Ung – INTRO
NLM sin digitale satsing for barn fra 7 til 12 år. De har egen youtube-kanal hvor de publiserer videoer annenhver uke, og gir ut Intro-bladet 5 ganger i året. Sjekk nettsiden deres for mer informasjon

Frikirkens hjemmekirke
Frikirkens Barn og Unge (friBU) har gjennom koronanedstengingen produsert hjemmekirke med innhold på Youtube for barn, tweens og ungdom. Hva med å sjekke ut dette? Erics videoblogg for tweens har blitt rost opp i skyene av flere foreldre

Nettvett med Tro og Medier
Når kirken også engasjerer seg digitalt er det aktuelt å spørre seg hvordan troen påvirker hvordan vi bruker tiden på skjem? Mange har gode rutiner, men trenger dere hjelp til refleksjon kan denne serien kanskje hjelpe? Tro og medier har sammen med flere kristne barne- og ungdomsorganisasjoner gått gjennom viktig elementer knyttet til mediebruk i familien.

Tro og Medier

Bibelappen for barn:
Appen «Bibelappen for barn» er en fantastisk ressurs hvor de yngste barna kan lytte, se og spille seg gjennom Bibelens historier i appen. En del av innholdet ligger også som videoer på youtube.

Last ned appen her

Superblink.no sitt arkiv
Medieklubben Superblink var et flott tilbud for barn som ble erstattet av NLM Ung – Intro. Medieproduksjonene herfra ligger tilgjengelig, med bibelfortellinger, videoer fra barnas misjonsprosjekt og mye mer.

Superblinks arkiv

Facebookgruppen vår
Vi bruker facebookgruppen vår til å kommunisere om ting som skjer, og legger av og til ut tips og triks. Hvis du ikke er medlem i denne bør du melde deg inn.