Smågruppeopplegg – taleserie

Denne våren vil vi på gudstjenestene våre gå gjennom 1. Korinterbrev. Vi gleder oss til å dykke ned i dette dype og mangfoldige brevet. Vi får se på tema som enhet, etikk, ekteskap og enslig stand, nådegaver, oppstandelsen og givertjeneste. Her er masse å grunne på og å lære. For å hjelpe hverandre dypere ned i hva vi kan lære av 1. Korinterbrev, vil vi også legge til rette for smågruppene våre kan være med på dette. Vi vil lage til et opplegg som for smågruppene som kommer ukentlig. Da kan smågruppene både få med seg en tale over teksten, samt noen spørsmål til samtale i smågruppeopplegget. Slik håper vi at hele Salem vil være med på vandringen gjennom dette brevet. Vi er entusiastiske fordi 1. korinterbrev viser oss hvordan nåden og korset hjelper oss til å navigere i utfordringer og dilemmaer som vi møter i dag.

Smågruppeopplegg finner du her:
www.salem.no/h2

Lytt til talserien via vår podcast:
www.salem.no/podcast
https://open.spotify.com/show/3zZ6d2Q9WxcY37osB29OL6?si=3N_-woezRAeyoaquw_peMw

Eller se taler/gudstjenester på www.salem.no/stream