Ny barne- og familieleder i Salem!

Vi gleder oss over at Josefine Garnes Mjøs har takket ja til å bli vår nye barne- og familiearbeider.
Josefine er 22 år gammel og er gift med Håkon. For tiden studerer hun praktisk teologi og ledelse ved NLA.
Vi er blitt godt kjent med Josefine det siste året da hun har hatt praksis i Salem gjennom studiet. Her har hun fulgt stab og fått et innblikk i bredden i arbeidet Salem driver. Dermed e vi trygge på at hun vil passe bra inn i staben.

Josefine sier selv:
«Jeg er så takknemlig for at jeg har fått denne muligheten til å jobbe i Salem! Jeg gleder meg til å bli kjent både frivillige og bedre kjent med staben. Jeg gleder meg også til å få jobbe en plass hvor jeg kan få lære av de rundt meg!»

Vi gleder oss til at barn og familier i Salem skal få bli kjent med Josefine til høsten. Ta godt imot henne, og vær med å be om visdom og utrustning til stillingen. Vil du bli bedre kjent med Josefine, kan du høre mer fra henne i kommende episode av Salempodden.

Velkommen, Josefine!