Ny daglig leder i Salem konferansesenter

Vi setter stor pris på å endelig kunne introdusere dere for vår nye daglige leder i Salem konferansesenter, Jan Håkon Reinemo. Han er 25 år gammel og er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen på Vestlandet. Han har i høst startet på økonomistudier som han skal ha parallelt med jobben i konferansesenteret.

Jan Håkon er og har vært aktiv i arbeidet i Salem i lang tid. Han er aktivt med i forbønnstjenesten og han har vist stor entusiasme for arbeidet.

Styret i NLM Eiendom Bergen er takknemlige for at Jan Haakon har takket ja til stillingen. Vi ser i Jan Håkon flotte egenskaper og verdier vi setter høyt, og vi ser en kar som er meget godt egnet til stillingen. Han starter i stillingen 1. desember.

Vi håper dere vil ta godt imot Jan Håkon i stillingen, og at dere er med i forbønn for ham.

Vi lar Jan Håkon få dele noen tanker med egne ord:
Først og fremst er jeg takknemlig for tilliten jeg får ved å bli ny daglig leder. Det blir spennende å møte nye oppgaver, hvor jeg får mulighet til å vokse både faglig og personlig. Jeg er forberedt på en bratt læringskurve og gleder meg til å komme i gang. Jeg har et ønske om at Salem konferansesenter kan komme både menigheten vår og og byen vår til gode. Vi har en unik posisjon med lokaler i sentrum av Bergen by og er kalt til å tjene menneskene rundt oss. Dette skal vi fortsette å gjøre gjennom ulike arenaer i Salem. Vær gjerne med og be om at Gud må gi oss visdom i valg som skal tas og vise oss mulighetene vi har til å tjene menneskene i byen vår på.