God sommer!

Vi har tatt sommerferie fra våre ordinære gudstjenester i Salem. I mellomtiden ønsker vi alle sammen en god sommer uansett hvor i verden dere befinner dere. Vi kan varmt anbefale til våre ungdommer å reise på UL som starter 22. juni. Møter og bibeltimer på UL kan også følges live på deres nettsider. Det er flere fra Salem som reiser på Misjonssambandets Generalforsamling og sommerfest 5. – 10. juli i Vestfold. Ta gjerne turen dit om en er i nærheten! Her er det et flott program med møter, seminarer, konserter m.m.

Vi kan anbefale å lytte til taler fra podkasten vår som godt påfyll gjennom sommeren. Salempodden kommer med episoder annenhver fredag utover sommeren.

Oppstart med gudstjenester etter ferien er 7. august. Semesterstart er den 13. og 14. august. Da starter vi opp igjen med søndagsskolegrupper.