Nyheter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Nattverd- og vitnemøte. NB: påmelding

24. mai 2020| 19:00

Søndag 24. mai skal vi endelig samles i Salem igjen.

Det er med stor glede vi annonserer at vi starter opp med samlinger igjen. Riktignok blir det ikke helt som før, men vi kan i alle fall komme sammen igjen som fellesskap for å lovsynge, be, feire nattverd og høre vitnesbyrd fra hverandre!

Som de fleste av dere sikkert vet er det fremdeles nokså strenge restriksjoner for samlinger, og vi må begrense oss til 50 personer per samling. Derfor har vi satt opp to møter søndag 24. mai.  Vi kommer fortsatt til å sende våre digitale gudstjenester søndager kl. 11 frem til 15. juni, men vil nå åpne for nattverds og vitnemøter.  Det er satt opp to nattverds- og delesamlinger søndag 24. mai. Samlingene starter 17:00 og 19:00.

Det er 50 plasser på hvert møte, og en må være påmeldt på forhånd. Det nytter altså ikke å bare møte opp, da vil du dessverre ikke komme inn. Dersom du er for sent ute til å få meldt deg på en av gudstjenestene vil vi oppfordre deg til å sette deg på venteliste. Både fordi du da kan få plass, men også fordi vi da kan se om det er behov for å sette opp et tredje møte i fremtiden. Dersom du melder deg på men blir syk/småsyk en dag eller to før møtet vil vi be deg om å gi beskjed slik at plassen kan gå videre til en av de som står på venteliste.

Vi følger gjeldende smittevernsregler.

  • 50 plasser, inkludert de som har tjeneste.
  • Alle som kommer, må være påmeldt og bli registrert ved ankomst
  • Er man syk med luftveisinfeksjon eller i karantene, skal man ikke komme.
  • Antibac for hender ved ankomst og når man går.
  • Desinfisering av kontaktflater vil bli gjennomført før og mellom møtene.

Påmeldingen er åpen fra mandag til fredag. Påmelding skjer her. Har du ikke mulighet for å melde deg på digitalt, ring 55904800.

Velg ditt møtetidspunkt og sett deg på venteliste om det blir fullt. Er man påmeldt og blir forhindret (sykdom eller annet), vennligst meld fra. Da kan en annen få plassen.

Detaljer

Dato:
24. mai 2020
Tid
19:00