Kontakt

For alle henvendelser, send e-post til salembergen@nlm.no eller ring kontoret i åpningstiden på hverdager mellom 10:00 og 15:00 –
Tlf: 55 90 48 00. Det er også mulig å ta direkte kontakt med en av de ansatte i stabsteamet. Mer informasjon under Om oss.


Hvor samles vi?

Menigheten hører hjemme i Salem i Sigurds gate 6, i Bergen sentrum. Vi flyttet inn i disse nye lokalene i 2009.
Dette er et tjenelig bygg til både til menighetsarbeid og til utleie til konferansevirksomhet.
Vi som jobber i Salem har også våre kontorer i bygget. Du er hjertelig velkommen!


Parkeringsmuligheter

Det finnes noen parkeringsplasser i gatene rundt Salem (sigurds gate 6) som er gratis på søndager, men de fylles fort opp.


Bergen Parkering

Salem konferansesenter samarbeider med Bergen Parkering, som gir rabatt på parkering i ByGarasjen, Klostergarasjen og GriegGarasjen.

Brukere må registrere seg for rabatt på nettbrett i foajé etter innkjøring i parkeringshuset, ved å taste inn sitt bilnummer. Gyldig registrert bilnummer gir 15 % rabatt* ved betaling av parkering på automat i parkeringshuset eller automatisk etter utkjøring via app, automat, på nett eller tilsendt faktura (fakturagebyr p.t. kr 39).

Rabatten gjelder alle dager, hele døgnet.

*Brukere med forbruksavtale i Sesam Sesam som belaster per parkering får rabatt. De som har faste avtaler, har en fast månedspris, er det ikke en ytterligere rabatt å hente.

Opplever du at rabatt ikke er registrert, ta kontakt med Sesam Sesam
 support@sesam-sesam.com/ Tlf: 53 69 94 00