Unikt bra – det er deg det!

Akkurat du, den du er med dine fingeravtrykk, ditt DNA, din personlighet, dine tanker, din humor, din latter, dine egenskaper og ditt utseende – det er helt unikt! Det er noe verden ikke vil gå glipp av!

I vårt samfunn er det et konstant jag og mas etter gode prestasjoner og et mest mulig perfekt levd liv. Det er noe med tilgjengeligheten som internett og media gir oss, som gjør det så lett å sammenligne hva alle andre får til. Instagram, snapchat og facebook – jeg er ofte innom og tar meg en ”scroll”. Det er så kjekt å se hva andre har gjort og hvor flott de er på bildene. Men samtidig er det er stor utfordring, for jeg sammenligner meg så veldig. Jeg vil og oppleve alle de tingene som de på min instagram gjør, eller se like flott ut på bildene som de. Et snev av misunnelse og ønske om å bli lik andre suser forbi i tankene. Men hva gjør dette egentlig med meg?

Hensikten er ikke å sette de sosiale mediene i en mørk kjeller og oppfordre alle til å slette kontoene sine. Langt i fra! Det er jo så mye gøy med det. Men jeg har lyst til å oppfordre deg til å tenke gjennom hvordan du bruker og hvordan du forholder deg til de sosiale mediene. Midt i dette samfunnet, så trenger vi at akkurat DU er deg selv. Hvis alle hiver seg på jaget etter å bli lik noen andre, så går verden glipp av det unike ved akkurat deg!

Gud fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd (Sef. 3.17).

Gud digger hvordan Han har skapt deg på et skremmende og underfullt vis! Han heier på akkurat den du er og det unike med DEG. Jeg tror ikke det er en tilfeldighet hvordan akkurat du har blitt deg. Ta deg noen minutter og ”scroll” deg gjennom Salmene 139, 13-16. Du er så nøye planlagt og ønsket!

Powered by Cornerstone